Tufft

Undrar hur många som vet hur tufft det är att vara en ADHD- mamma.....Självklart vet dom som lever med det, men alla andra?
Ibland vill man bara skrika rakt ut, när folk glor på en, tex i en affär, då Casper har fått ett utbrott. Jisses vad man känner sig utstirrad !  Och vissa döljer absolut inte det iheller, att dom bara står och glor. Undrar vad dom tänker??

En kommentar som min man fick via ett mail en dag, tog skruv på mig.....

Hon skrev : Ja, det är ju modernt att sätta en ADHD stämpel på sina barn idag !

Men vad?????. Är det modernt att slåss för att få en utredning, när man märker att ens barn inte mår bra?
Är det modernt att få kämpa med mediciner,skolgång osv ?

Vi gick inte på en utredning för att det var/är " modert" ! Vi gick för att hjälpa vår son, vilket jag tror stakt på att alla gör gällande just utredningar.

Vad är era tankar??Kommentarer
Postat av: Nina

Morr! Den där mail-kommentaren... Skriven av en person som inte är ett dugg insatt! Man önskar att dom som inte vet vad det handlar om kunde ta reda på fakta innan dom fäller kommentarer!Man får inte en diagnos utan anledning! Så lätt är det inte! Det finns ju för jössenamn en orsak till en diagnos!Styrkekramar!

Nina

2010-10-25 @ 10:39:44
URL: http://nina-livetistort.blogspot.com
Kommentarer
Postat av: Lenaeff

Åhhh vad trött man blir, tänk att det är så svårt för vissa att förstå att de inta alltid sitter inne med sanningen. Tror de att man går igenom ett halvt helvete och lite till bara för att ha något att "skylla" på, som om man bara har "ouppfostrade" barn?

Man blir ledsen när man vet vad det krävs att leva med detta över sådana kommentarer.

Hoppas att du kan strunta i kommentaren, vi andra vet ju vad det handlar om..

Många kramar till dig//Lena

2010-10-25 @ 12:55:50
URL: http://mastermind.bloggsida.se/
Kommentarer
Postat av: MammaMorran

Att de ens orkar skriva sådana kommentarer- de är ju väldigt lite insatta! Och vaddå "på modet"? Är det modernt att ha ett handikapp?

Ignorera folk som hon, dock är det skrämmande att det är så folk "ser" på våra barn- som vi kämpar för varje dag! Usch, man blir så ledsen!

Kram

MammaMorran- funderar över livet och ADHD/Autism

2010-10-25 @ 22:13:54
URL: http://mammamorran.blogg.se/
Kommentarer
Postat av: Helene Sjöstrand

Blir ledsen och arg när jag hör sådana uttalanden. De tar för mycket energi av en. Det är alltid lätt att fostra och kritisera andras barn. Det man inte har en aning ska man inte heller lägga sig i. Vi som lever med dessa problem dagligen vet hur jobbigt det är. Ha det bra. Helene

2010-10-27 @ 15:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0