En lättnad

Som ni flesta vet,så har ju Mats varit sjuk en längre tid.
Efter en kraftig förkylning, så fick han ett tryck i huvudet,som inte ville släppa.
Hans slemhinnor i hjärnan var svullna, så han hade då en tryck över hjärnan en tid.
Starka piller & vila blev det för han.

Men det kom tillbaka:(  Han mår inte alls bra, dock bättre idag än igår. Beskedet vi fick var en sådan lättnad. Ingen tumör!  Jösses vad jag grät av lättnad. Den ovissheten, innan vi fick veta var mega jobbig.

Vad orsakar då hans tryck nu?  Jo, hans nacke & axel är spända,så det går upp i huvudet. Sjukgymnastik som gäller.....Hans blodtryck är ju inte bra :( och det hjälper också till. Hans socker värde var för högt, så det ska också utredas. Så mycket just nu, men detta tar vi oss igenom som en familj.

Förutom då detta, så är ju Caspers utredning snart färdig. Dom närmsta 2 veckorna blir överfulla med besök på BUP. Vi inväntar dessutom en tid till Lund, där han får göra ett ytterligare test. Innan sommarlovet,så hoppas dom på att ge oss diagnosen.

Knyter vi nu ihop allt som händer, så tror jag på en kanon sommar för oss alla. Ska bli skönt att kunna släppa oro osv och bara njuta av familjen.

ÄLSKAR ER SÅ ENORMT MYCKET


Kommentarer
Postat av: sanne

Stackars Mats! Min Per hade också en sprängande huvudvärk och så fort han luta sej framåt så kom det ett enormt tryck. Han blev så påverkad av det att han fick åka in till akuten. Då hade han början till en bihålsinflamation! Och det kunde han läsa enkelt med nässpay! Skönt att det inte var en tumör! Vilken lättnad. Hoppas att det går bra med sjukgymnastik. Hälsa!

2010-05-11 @ 21:51:39
URL: http://livetpafrimasgarden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0